Afmetingen visitekaartje

Op welke afmetingen kan u uw visitekaartje drukken bij Flyer.be 

De afmetingen van uw visitekaartje zorgen ervoor hoeveel informatie u aan uw contact kunt meegeven. Ze bepalen ook de eerste indruk van uw bedrijf: werkt u met een standaard kaartje op 8,5cm bij 5,5cm, kiest u voor een dubbel kaartje of een kaartje met een speelse kapvorm? De afmetingen zeggen onmiddellijk iets meer over uw firma.

Wanneer kies ik voor een visitekaartje met standaard afmeting?

De standaard afmetingen van een visitekaartje zijn 8,5cm in de breedte en 5,5cm in de hoogte. Op deze afmetingen kan u alle basisinformatie over uw bedrijf plaatsen: te denken valt hierbij aan (firma)naam, adres, telefoon-, GSM- en faxnummer en uw logo. Op de achterkant van het visitekaartje kan u nog een leuke eyecatcher plaatsen of een slogan.

Deze afmetingen zijn voornamelijk gebruikelijk bij erg zakelijke visitekaartjes. Het geeft een strakke, sobere indruk waarbij efficiëntie centraal staat.

Veel informatie? Kies voor dubbele visitekaartjes!

Met een dubbel visitekaartje hebt u extra plaats om nog extra informatie toe te voegen aan uw kaartje: te denken valt aan uw openingsuren, een overzicht van uw producten, een foto van uzelf of uw bedrijf,... De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor elk ontwerp van visitekaartjes voorzien wij het gepaste formaat!

Flyer.be biedt dubbele visitekaartjes op twee verschillende formaten: “Double Scape” en “Double Portrait”. De afmetingen van een “Double Scape” zijn 17x5,5cm en die van een “Double Portrait” 110x8,5cm. Bekijk hieronder een illustratie hoe de visitekaartjes op deze afmetingen eruitzien.

Maak visitekaartjes met je eigen vorm en afmetingen!

Een creatieve invulling aan uw visitekaartjes geven? Maak dan gebruik van visitekaartjes met een kapvorm! U bent verlost van de standaard afmetingen van een visitekaartje en maakt de vorm die u wil! Met kapvormen kan u visitekaartjes in alle vormen en afmetingen maken: de contouren van uw logo, een vorm van een product dat u verkoopt, een rond kaartje,...

Tip: blijf met de uiterste maten wel binnen de standaard afmetingen van 8,5x5,5cm. Dit zorgt ervoor dat uw visitekaartje goed opgeborgen kan worden, ongeacht de afmetingen.

Visitekaartjes drukken bij Flyer.be

Laat uw visitekaartjes drukken op Flyer.be tegen de laagste prijzen. Drukkerij Flyer is een online drukkerij dat gespecialiseerd is in ofsett drukwerk. Bovendien staat Flyer gekend voor haar snel drukwerk