Bedrukte mappen

Uw bedrukte mappen via drukkerij Flyer.be! 

Uw documenten op professionele wijze presenteren? Dan kan met de bedrukte mappen van Flyer.be!

Waarom mappen bedrukken?

U kan voor de presentatie van uw documenten toch ook een plastic mapje gebruiken, niet? Een bedrukte map geeft uw bedrijf natuurlijk een extra uitstraling. Een offerte of business plan presenteren in een bedrukte map geeft uw documenten extra kracht mee!

Waarmee mappen bedrukken?

Uw mappen zijn het best herkenbaar door ze te bedrukken met de hoofdkleur van de huisstijl uw firma, in combinatie met uw logo en de naam. Uiteraard kan u ook ervoor kiezen om uw contactgegevens te vermelden.
Indien u voor een bedrukking recto/verso kiest, kan u uiteraard meer info vermelden zoals extra info over bepaalde producten.

Kan ik een visitekaartje invoegen in de farde?

Indien u bij de bestelling van uw mappen als afwerking kiest voor “Splitjes (Invoegen visitekaart)” worden er twee inkepingen voorzien waarin u makkelijk uw visitekaartje kan toevoegen. De grootte van de visitekaartjes die in de mappen passen is exact 85x55mm, de grootte van onze standaard-visitekaartjes met rechte hoeken.

Hoe passen mappen in de rest van mijn huisstijl?

Bedrukte mappen zijn een onderdeel van uw huisstijl drukwerk. Gebruik deze in combinatie met briefpapier en enveloppen, bedrukt met het logo en de gegevens van uw firma!
Bestel uw bedrukte mappen nu via Flyer.be!

Bedrukte mappen bestellen bij Flyer.be

Flyer.be is een online drukkerij gespecialiseerd in ofsett drukken. De online drukkerij staat gekend voor een razendsnelle levering tegen de laagste prijzen. Bestel uw drukwerk op Flyer.be en enkele dagen later wordt uw drukwerk geleverd.