Cataloog

Cataloog nodig? Bestel deze bij Flyer.be! 

Door middel van een cataloog geeft u een overzicht van de producten die u aanbiedt. Flyer.be biedt de mogelijkheid om uw cataloog snel en aan een lage prijs te drukken door middel van onze boekjes.

Flyer.be is een online drukkerij gespecialiseerd in ofsett drukwerk. Bovendien staat Flyer.be gekend voor haar snel drukwerk en goedkope tarieven.

Op welk formaat wordt een cataloog opgemaakt?

De klassieke cataloog wordt uiteraard op een standaard gesloten A4-formaat opgemaakt. Hierin kan u perfect teksten en beelden opnemen die meer toelichting bij uw product geven, essentieel voor elke professionele cataloog. Hebt u een kleiner productaanbod? Dan is een cataloog op A5 formaat een optie waar u voor kan kiezen.

Op zoek naar een speelsere voorstelling van uw producten? Hiervoor zijn onze Carre-formaten uitermate geschikt. Maak uw cataloog op in het vierkant en deze krijgt onmiddellijke een leukere toets!

Een cataloog met kaft of self-covering?

Kiezen voor een cataloog met of zonder sterkere kaft is vooral een kwestie van budget. Een magazine waarbij de cover iets zwaarder is, geeft uw bedrijf net dat ietsje meer uitstraling dan een cataloog met een kaft in hetzelfde grammage als uw binnenwerk. Hiervoor kiest u dan weer eerder indien uw cataloog bijvoorbeeld met de post dient verzonden te worden en het gewicht van uw cataloog anders te hoog wordt.

Bestel nu snel uw cataloog!

Een cataloog is de ideale tool voor uw verkopers en een fantastisch middel om uw klanten een overzicht te geven van uw producten. Bekijk nu de verschillende mogelijkheden om uw cataloog te bestellen! Ontdek ook de prijzen van ons drukwerk en geniet van een supersnelle levering! Laat uw cataloog goedkoop drukken bij Flyer.be