Envelop Formaten

Bestel nu uw enveloppen op verschillende formaten bij Flyer.be

Verschillende soorten briefwisseling hebben verschillende formaten van enveloppen nodig. Zo stuurt u uw gewone facturen en brieven best op in een simpele US Enveloppe, terwijl stalen van uw product of infofiches beter in een grotere enveloppe verstuurt. 

Wat is het verschil tussen genormaliseerd en niet-genormaliseerd formaat?

Portkosten zijn een belangrijke factor voor het kiezen van het juiste enveloppe formaat.

Binnen het genormaliseerd formaat vallen enveloppen met volgende afmetingen: 12,5 x 23,5 x 5cm oftewel onze enveloppes US Plus. Dit zijn de standaard enveloppen waarin bv. facturen en gewone briefwisseling verzonden worden.

Daarbuiten vallen de niet-genormaliseerde zendingen met een maximaal formaat van enveloppe van 23,0 x 35,0 x 30cm. Niet-genormaliseerd zijn de formaten C5 (16,2 x 22,9cm) en A4 Plus (23,0 x 31,0cm). Deze zijn perfect bruikbaar voor het verzenden van voorbeelden van uw product, fiches met productinformatie of zendingen waarbij u meerdere papieren dient op te sturen.

Ook kunt u met deze niet-genormaliseerde zendingen ook drukwerk versturen zoals folders of een cataloog van uw firma. 

Waarom mijn enveloppe bedrukken?

Naast het formaat van de enveloppe is natuurlijk ook de bedrukking van belang. Bedrukt u uw enveloppe met enkel het logo en uw gegevens? Of voegt u daarnaast ook nog een slogan of andere bedrijfsinformatie toe? Het komt zeer professioneel over als de enveloppen van uw firma overeen komen met de huisstijl van de organisatie. Dat is uiteraard mogelijk op alle beschikbare formaten van enveloppen bij Flyer.be!

Bestel dan ook nu uw gepersonaliseerde enveloppen en kies het formaat dat u wenst! Bij Flyer.be wordt snel drukwerk gegarandeerd tegen de laagste prijzen! Ontdek de drukwerk prijzen en bestel uw online drukwerk nu meteen!