Folders drukken

Druk uw folders snel bij Flyer.be!

Het drukken van uw kwalitatieve folders is snel en eenvoudig bij Flyer.be. Folders kan u zowel drukken ter promotie van uw bedrijf of evenement; bij Flyer.be vindt u tal van formaten en papiersoorten waarmee u aan de slag kan. 

Welke papiersoort is de beste keuze om een folder te drukken?

De papiersoort die u kiest hangt af van het gebruik van de folder. Bij Flyer.be bieden wij vijf verschillende types papier:

De folders op een 135g maco satiné zijn vooral geschikt ter promotie van uw evenement of voor een snelle bus-aan-bus verspreiding. Dit papiergrammage wordt vaak gebruikt om bv. folders te drukken voor een pizzeria. 

Een 300g maco satiné is een wat zwaarder en kwalitatiever papier wat erg geschikt is om uw folder voor bijvoorbeeld een beurs op te drukken. 

U wenst folders met een hoogstaande kwaliteit? Dan zijn onze folders op 400g de beste keuze voor u. U kan hierbij kiezen voor folders op een maco mat papier of met een matte plastificatie. Deze folders worden hoofdzakelijk gebruikt voor bijvoorbeeld uitnodigingen, belangrijke aankondigingen; maar bijvoorbeeld ook als kerstkaart of communiekaart. 

U bent milieubewust en wil uw folders een groen tintje geven? Dan drukt u uw folders best op een 170g Bio Line. Dit papier is volledig gerecycleerd en geeft uw onderneming of evenement een groen imago. 

Hoe het formaat van een folder kiezen? 

Bij Flyer.be kunnen we folders drukken op tal van formaten: bijna elk basisformaat in ons aanbod flyers bieden we aan als 2-luik, 3-luik of 4-luik!  Vervolgens kan u telkens voor een staand of liggend meerluik kiezen, afhankelijk van het basisformaat dat u wenst. Erg origineel zijn de vierkanten meerluiken: deze zijn creatief en opvallend!

Bij Flyer.be drukken wij kwalitatieve folders op tal van formaten!

Afwerking van de gedrukte folders

De afwerking van de folders is afhankelijk van het gekozen papiergrammage. Kiest u folders op 135g of 170g Bio Line, dan worden deze onmiddellijk geplooid. Folders op 300g of 400g worden gerild, d.w.z. wij brengen een rillijn aan die makkelijk door u kan geplooid worden.

Wij werken onze gedrukte folders enkel af op machines die een perfect resultaat kunnen garanderen. Bekijk hieronder een filmpje van onze GUK plooimachine.

Hoe snel kunnen de folders gedrukt worden?

Het drukken van een folder is dankzij de verregaande automatisering en standaardisering bij Flyer.be geen tijdrovende klus meer. U vindt bij ons goedkoop drukwerk met de kortste leveringstermijnen!

Folders op een  135g en 300g worden binnen de 3 dagen gedrukt; folders op een 400g, zowel op maco mat als met een matte plastificatie, worden geleverd binnen de 4 dagen. Ook een folder op 170g recyclagepapier wordt op 4 dagen gedrukt en geleverd.