Het ontwikkelen van de perfecte huisstijl

Bij het ontwikkelen van uw huisstijl is het belangrijk om in gedachten te houden welk beeld u van uw bedrijf wenst mee te geven. Hou er rekening mee dat uw huisstijl (door middel van uw visitekaartje of briefhoofd) heel waarschijnlijk een van de eerste items is die uw klanten of prospecten zullen zien van uw bedrijf. Ook zullen ze bij communicatie opnieuw die huisstijl te zien krijgen, waarop dit beeld versterkt wordt.

De stijl van een huisstijl verschilt uiteraard van bedrijf tot bedrijf. Een grafisch ontwerper zal mogelijk een kleurige, dynamische huisstijl voor zijn drukwerk hebben, terwijl bijvoorbeeld een bankier een voor een wat meer sobere huisstijl op zijn drukwerk zal opteren.

De grafische experten in ons netwerk van servicepunten geef u graag advies bij het ontwikkelen van uw huisstijl.

visitekaartje Visitekaartje oranje Visitekaartje project Professioneel visitekaartje

 

Het drukken van uw huisstijl drukwerk

Naast het ontwikkelen van uw huisstijl is de uitvoering ervan minstens even belangrijk. Een professioneel gedrukt,  kwalitatief naamkaartje zal een goede indruk maken op een klant, net als een goed gedrukte promotiefolder of cataloog een prospect zal kunnen bekoren.

Wij verzorgen uw huisstijl drukwerk tegen een voordelige prijs, en leveren bovendien erg snel uw drukwerk! Twijfel dus niet langer en bestel uw online drukwerk bij Flyer.be