Bedruk uw notitieblokken bij Flyer.be 

Geef met een notitieblok een leuk cadeau aan uw klant of prospect! Notitieblokken zijn handig om nota’s op te nemen, een snelle aantekening te maken of een To Do-lijstje op te stellen. Bij al deze activiteiten ziet uw relatie onmiddellijk uw logo en contactgegevens en houdt hij u in het achterhoofd.

Zorg ervoor dat het ontwerp van uw notitieblokken past in de huisstijl van uw organisatie. Zo zorgt u voor een professionele presentatie van uw organisatie bij uw klanten. 

Flyer.be is een online drukkerij dat gekend staat voor haar snel drukwerk. Bestel uw online drukwerk bij Flyer.be en wij garanderen u een supersnelle levering. Bovendien verzekeren wij u goedkoop drukwerk tegen een hoge kwaliteit. 

Waar kunnen notitieblokken nog voor gebruikt worden?

Met notitieblokken kan veel meer gedaan worden dan enkel maar een notaboekje maken:

  • Gebruik een notitieblok als wedstrijdformulier! Laat de deelnemer zijn contactgegevens hierop invullen.
  • Een notitieblok is ook perfect bruikbaar op een beursstand. U vult hierop de gegevens van uw contact onmiddellijk in.
  • Maak met notitieblokken een tekenblok met uw logo.

Notitieblokken bieden met andere woorden tal van mogelijkheden. Beperk ze niet tot slechts een memoblokje.

Hoe worden notitieblokken afgewerkt?

Een bedrukte notitieblok wordt bovenaan gelijmd afgewerkt. Achteraan de notitieblok bevindt zich een grijs rugkarton, wat zorgt voor extra stevigheid. De notitieblokken worden steeds in full colour gedrukt.

Moet mijn notitieblok steeds rechstaand zijn?

Dit is niet het geval. Een liggende notitieblok op formaten A4, A5 en A6 zijn eveneens mogelijk. Contacteer ons hiervoor voordat u uw bestelling plaatst.