Notitieblok met logo

Druk uw notitieblok met logo bij drukkerij Flyer.be

Een notitieblok met logo is het ideale instrument om een plaatsje op het bureau van uw prospect of klant te veroveren. Uw logo en contactgegevens nemen op die manier een ereplaats op het bureau in en liggen steeds bij de hand wanneer ze deze nodig hebben.

Laat uw notitieblokken bedrukken bij online drukkerij Flyer.be. De drukkerij staat gekend voor haar goedkoop drukwerk met supersnelle levering

Wat te plaatsen op het ontwerp van uw notitieblok

Bij het ontwerp van uw notitieblok mag u zeker volgende zaken niet vergeten:

  • Uw logo: het visitekaartje van uw bedrijf!
  • Uw naam in tekst: zorg ervoor dat, ook al staat het logo reeds op de notitieblok, ook de naam van uw bedrijf nog eens voorkomt op de notitieblok. Het zorgt voor extra herkenbaarheid.
  • Uw gegevens: op welk telefoonnummer kan uw prospect u bereiken? Naar welk e-mailadres mag uw klant zijn vragen sturen? Op de notitieblok kan hij dit steeds terugvinden!
  • Lijntjes, ruitjes, puntjes: op veel notitieblokken zijn naast het logo en de verdere gegevens vaak lijntjes, ruitjes of puntjes te vinden. Deze handige toevoeging maken uw notitieblokken makkelijk om op te schrijven. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om helemaal geen schrijfmarkeringen aan te brengen. 
  • Zorg ervoor dat het ontwerp van uw notitieblok overeenkomt met de huisstijl van het ander drukwerk van uw firma. Zo zorgt u voor een professionele presentatie van uw organisatie. 

Het formaat van uw notitieblok

De keuze van het formaat van de notitieblokken bedrukt met uw logo geven aan welk doel u voor ogen heeft:

A4: een A4-notitieblok nodigt uit om verslagen te schrijven van bijvoorbeeld vergaderingen of langere aantekeningen te maken.
A5: Op dit formaat kan een klein project uitgetekend worden of snelle aantekeningen te maken bij een telefoongesprek.
A6: Een notitieblok op A6 nodigt uit om een snelle kribbel of een kort TO DO-lijstj te noteren.

Met eender welk formaat notitieblok zal u echter uw logo op de voorgrond kunnen brengen.

Andere toepassingen van notitieblokken

Met een notitieblok kan je nog veel meer doen dan enkel nota’s te maken. Een notitieblok is bijvoorbeeld handig om scheurblaadjes bij de hand te hebben waarop een prospect zijn gegevens kan schrijven, bijvoorbeeld op beurzen.

Op eenzelfde manier kunnen notitieblokken gebruikt worden om wedstrijden te organiseren waarvoor de deelnemers hun gegevens dienen achter te laten.