Ontwerp uw visitekaartje en druk het bij Flyer.be

Wanneer u een visitekaartje aan uw klant of prospect afgeeft, is het eerste wat hem opvalt het ontwerp. Zijn de kleuren in het ontwerp van het visitekaartje erg uitgesproken of maak je eerder gebruik van een ingetogen kleurenpallet? Hoe staan uw gegevens op het ontwerp gepositioneerd: heel erg afgelijnd of is het visitekaartje eerder speels?

Met het ontwerp van uw visitekaartje geeft u onmiddellijk een eerste indruk van uw firma. Zorg ervoor dat deze indruk blijft hangen!

Volg bij het ontwerp van uw visitekaartje vijf handige tips!

  • Het ontwerp van uw visitekaartje staat in dienst van de informatie die het kaartje moet overbrengen. Zorg er steeds voor dat uw (firma)naam en telefoonnummer goed leesbaar is! Bekijk ook steeds vooraf welke gegevens vermeld dienen te worden. Tip: voeg op uw ontwerp ook uw LinkedIn account toe!
  • Zorg ervoor dat bij het ontwerp van uw visitekaartje steeds uw kerngegevens in het oog vallen.
  • Met een speciale stansvorm valt uw visitekaartje steeds op! Hou er wel rekening mee dat uw ontwerp steeds binnen de basisformaten van een visitekaartje (8,5x5,5cm) blijft.                                                                                
  • In plaats van liggend kan u ook voor een staand kaartje kiezen.  Het visitekaartje valt enkel door de andere oriëntering al op!
  • Kies de papiersoort die bij de uitstraling van je onderneming past: een glanzende UV-lak of matte plastificatie zorgen voor extra uitstraling.

U kunt zelf geen ontwerp maken?

Laat uw visitekaartje dan ontwerpen door één van onze grafische specialisten bij onze servicepunten. Zij staan klaar met woord en daad om het ontwerp van uw visitekaartje tot een voltreffer te maken.

Bestel nu uw visitekaartjes op Flyer.be! Flyer.be staat gekend voor haar goedkoop drukwerk met supersnelle levering. Ontdek de drukwerk prijzen en bestel uw online drukwerk nu op Flyer.be.