Placemat drukken

Placemats drukken is makkelijk bij Flyer.be 

Een placemat was tot voor kort slechts een onderlegger waar weinig aandacht aan besteed werd. De laatste jaren groeien placemats echter uit tot een ideaal reclamemedium om met een hoge impact uw boodschap te verspreiden. Het drukken van placemats is dan ook een stuk makkelijker geworden waardoor er sneller kan ingespeeld worden op nieuwe promoties. 

Laat uw placemats drukken bij Flyer.be en geniet van een supersnelle levering;

Wat te plaatsen op het te drukken ontwerp van uw placemats?

Vaak wordt er gekozen om op de placemats onmiddellijk uw menukaart te drukken. Hierdoor kan u snel inspelen op een wijzigende smaak van uw klanten. Daarnaast maken deze gedrukte placemats het mogelijk om uw menu regelmatig aan te passen. 

Kiest u voor een recto/verso gedrukte placemat, kan u ook steeds een in te kleuren tekening toevoegen. Kinderen zullen met veel plezier terugkeren naar uw restaurant. 

Wat kan u nog meer doen met gedrukte placemats?

Met gedrukte placemats kan u ook uw firma of evenement promoten. Daarnaast kunnen verenigingen placemats gebruiken op hun restaurantdagen, ideaal om een aantal sponsors extra visibiliteit te geven.

 

Placemats bieden bijzonder veel mogelijkheden op het vlak van promotie. Laat uw placemats dan ook nu drukken bij Flyer.be. Wij staan gekend voor snel drukwerk tegen de laagste prijzen. Bestel uw online drukwerk bij Flyer.be en binnen enkele dagen mag u de levering verwachten.