Postkaarten drukken

Een originele postkaart drukken kan bij Flyer.be!

Met een bedrukte postkaart kan u op een leuke manier uw wensen overbrengen: uw nieuwjaarswensen, uitnodigingen voor een evenement of een bedanking; dit is allemaal mogelijk met een originele postkaart.

Bovendien staat Flyer.be gekend voor haar snel drukwerk tegen de laagste prijzen! Bestel nu uw online drukwerk bij Flyer.be en geniet van een razendsnelle levering.

Een postkaart heeft toch maar één formaat?

Bij Flyer.be drukken wij postkaarten op alle mogelijke formaten van A7 tot A3, vierkant of langwerpig: u kan kiezen uit een waaier van verschillende formaten. Dit zorgt ervoor dat uw gedrukte postkaart een unieke uitstraling krijgt. Een originele postkaart zal uw contact zeker en vast onthouden!

Hoe zijn postkaarten afgewerkt?

Uw postkaart is bij ons steeds afgewerkt met op de recto-zijde een glanzende UV-laag; de achterzijde is vervolgens een matte beschrijfbare kant. Onze postkaarten zijn vergelijkbaar met de klassieke postkaarten!

Wat met de achterkant?

Wij drukken geen standaardlijntjes: u kan vrij kiezen wat u op de achterkant plaatst! Personaliseer met andere woorden beide zijden voor een nog beter effect van uw communicatie.

Snel uw wensen overbrengen? Laat uw postkaart nu drukken! Wil u specifieke wenskaarten laten drukken voor de kerstperiode? Laat dan uw kerstkaarten drukken bij Flyer.be!