Snel Drukwerk

Bedrukte afficheDringend drukwerk nodig?

Het gebeurt wel eens dat u net voor een beurs nog enkele folders of catalogen nodig hebt, of dat u voor een promoactie nog enkele extra bedrukte enveloppen nodig hebt.  Geen probleem! Bij Flyer hebben we standaard een erg korte leveringstermijn.

De leveringstermijn die we kunnen aanbieden is afhankelijk van het type drukwerk, maar is voor de benelux niet meer dan enkele dagen. Contacteer ons gerust als u snel drukwerk nodig geeft, we staan u graag te raad!

Ook specifiek drukwerk snel geleverd

Wij leveren niet alleen het standaard drukwerk erg snel, ook als u op zoek bent naar drukwerk met specifieke afwerkingen kunnen we dit erg snel leveren.

Als u specifieke vragen over onze levertermijn hebt, aarzel niet om ons te contacteren!

Mogelijke afwerkingen:

 • Plooien/vouwen
  Onze dunnere papiersoorten (tot 170g Bio Line) kunnen wij machinaal plooien. Mogelijke plooiwijzes zijn wikkelvouw, zigzagvouw en parallelvouw.
 • Rillen
  Hierbij wordt het papier van een vouwlijn voorzien die makkelijk te plooien is. Een rillijn is noodzakelijk om dikkere papiersoorten te plooien.
 • Nummeren
  Na het drukken wordt er door middel van een hiervoor speciaal ontworpen drukpers een nummer gedrukt. Deze nummers zijn opeenvolgend.
 • Perforeren
  Dit is het aanbrengen van een scheurlijn in uw drukwerk. Hiermee kan een deel van het document afgescheurd worden zonder het te beschadigen.
 • Boren
  Bij het boren van een document worden er één of meerdere boorgaten aangebracht, vergelijkbaar met die van een perforator. Dit wordt o.a. gebruikt bij kledingslabels.
 • Kappen
  Door middel van een kapvorm wordt er in één beweging een specifieke vorm uitgesneden, bv. een ronde. In onze kapvormenbibliotheek bevinden zich reeds heel wat diverse kapvormen.

Met of zonder afwerkingen, uw drukwerk wordt erg snel geleverd! Bestel uw online drukwerk nu bij Flyer.be en geniet van een supersnelle levering. 

Contacteer ons indien u een vraag over deze specifieke afwerkingen hebt.